Свързани новини

14.07.2021 17:37

НЗОК отрече за административен тормоз над лечебните заведения

Видян 1320 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Управителят на Зздравната каса проф. Петко Салчев отрече пред БНР обвиненията на Българския лекарски съюз за административен тормоз над лечебните заведения.


     


В интервю за  предаването "12+3" по "Хоризонт" проф. Салчев обясни, че над 123 милиона лева са платени на болниците за работа в неблагоприятни условия в епидемична обстановка. 50 милиона лева са получили 10 от лечебните заведения в страната. По повод искането на Касата спешната болница "Пирогов" да върне над 1 млн. лева, Петко Салчев обясни, че това лечебно заведение е получило допълнителни 11 229 000 лева:


"Всичките проверки, които се правят от Националната здравноосигурителна каса, са свързани със стриктното спазване на договореното с Българския лекарски съюз, алгоритми за лечение на пациентите и спазване на правилата на Националния рамков договор" - каза управителят на Здравната каса проф. Петко Салчев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 14.07.2021 23:29

    модерна дава 62 % трайни увреждания на сърцето - канадски лекар -Dr. Charles Hoffe Canadian Doctor: 62% of Patients Vaccinated for COVID Have Permanent Heart Damage with moderna

  • 001 корумпирани престъпници 14.07.2021 18:23

    Значи само за БЛС и неговия нагъл шеф Маджаров с куп гафове и издънки разкритията на кражби и източване на здравната каса с десетки милиони, а и рекетиране на болните, са тормоз. Как този безскрупулен Маджаров ще обясни, че куп лекари станаха милионери, а болниците са в дългове и обществото е лишено от качествена и ефективна здравна грижа и за това сме на първо място по смъртност и доплащане

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби