“Очакваме НС да произвежда закони, а не скандали”, заяви пред журналисти президентът Румен Радев преди откриването на информационния ден Държавата в подкрепа на спорта – нови възможности“ в зала Джон Атанасов в София Тех Парк.

Свързани новини

27.04.2023 15:50

НС да произвежда закони, а не скандали: Радев

Видян 475 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Очакваме НС да произвежда закони, а не скандали”, заяви пред журналисти президентът Румен Радев преди откриването на информационния ден Държавата в подкрепа на спорта – нови възможности в зала Джон Атанасов в София Тех Парк.


“Нашите народни избраници трябва да осъзнават много ясно, че времевият прозорец, който имат за работа, може да се затвори много бързо, ако не се състави правителство. Този начин на работа, който виждаме в момента, обрича на риск и бюджета, и законите по Плана, и членството ни в Шенген”, подчерта държавният глава.
“Очаквам партиите да продължават диалога в дух на конструктивност. Тяхна отговорност е да търсят решения, решенията са пряко обвързани с работата на парламента”, каза президентът.


Попитан колко време дава на партиите, за да съставят кабинет, Радев заяви, че зависи от самите тях. “Конституцията не поставя срокове, но не може да се разтяга до безкрай”, добави той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак