Кенет Мъртън

Свързани новини

27.04.2023 17:26

Новият US с първа изява

Видян 515 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Посолството работи неуморно с нашите български партньори за общия ни просперитет. Днес, в обръщение към членовете на Американската търговска камара в България, посланик Мертен говори за вече стабилните търговски отношения между Съединените щати и прекрасната България, пишат от Посолството.


„По време на моя мандат бих искал да видя това динамично икономическо партньорство да продължава да расте. Виждаме огромен потенциал за разширяване на нашето сътрудничество в ключови области като технологии и иновации, селско стопанство, образование и предприемачество, инфраструктура и особено енергетиката. Други възможности ще бъдат предоставени чрез влизането на България в Еврозоната и по-нататъшното интегриране в европейските пазари", заяви новият посланик в България Кенет Мъртън на бизнес закуска, организирана от Американската търговска камара у нас.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 28.04.2023 04:16

    Дали ще бъде ли прекрасна България след неговото управление като си отиде във Великата Америка. Нищо досега не подкрепя такава перспектива.

  • 001 Anonimen 27.04.2023 21:31

    това е Луи дьо Финес, прероден

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв