Свързани новини

07.08.2014 14:40

Нова тапа на Лъвов мост

Видян 1396 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тапата на един от най-натоварените пътни участъци в София - „Лъвов мост“, вече ще е с друга посока. Причината за новото задръстване е, че се забранява влизането на коли по южното платно на бул. „Сливница” в отсечката от бул. „Христо Ботев” до ул. „Г.С. Раковски”. Така автомобилите ще се редят на опашка в посока Сточна гара - в северния тунел. Коли, които са към жк. „Люлин”, пък ще стоят в задръстване по северния локал на бул. „Сливница”.Според общината ремонтът ще трае до 14 септември.


Автобусите също ще са с ново разписание. Линиите 78, 213, 305, 404 и 413 в посока Централна гара ще се движат от площад „Сточна гара” по северния локал на бул. „Сливница”, надясно по бул. „Христо Ботев” до Централна гара и обратно по бул. „Мария Луиза”, ул. „Козлодуй”, ул. „Константин Стоилов” и по маршрута си, съобщава "Монитор".

Промяна в движението ще има и при тролеите. Линия № 6 ще минава от бул. „Сливница” през ул. „Д. Петков”, ул. „Подполковник Калитин”, надлез „Надежда”, бул. „Княгиня Мария Луиза”, ул. „Опълченска”, бул. „Сливница” и по маршрута си до „Люлин” 3.

Маршрутът на тролей 7 е от бул. „Сливница” по ул. „ Опълченска”, НДК-тунел, бул. „Патриарх Евтимий”, „Ген. Скобелев”, ул. „Опълченска”, наляво по бул. „Сливница” и по маршрута си до „Люлин” 3.

Трамвай 12 пък се движи от Централна жп гара по бул. „Христо Ботев”, пл. „Македония”, ул. „Алабин”, ул. „Граф Игнатиев” и по маршрута си двупосочно. Трамвайна линия 18 от ул. „Козлодуй” към Централна гара по бул. „Христо Ботев”, пл. „Македония”, ул. „Алабин”, ул. „Граф Игнатиев” и по маршрута си двупосочно.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион