Свързани новини

27.08.2013 13:56

НКЖИ стартира изпълнението на проект „Повишаване безопасността при работа”

Видян 3984 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На пресконференция, състояла се днес, във ВИП залата на Централна железопътна гара - София, беше поставено началото на проект „Повишаване безопасността при работа в ДП НКЖИ”, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2007-2013.


В пресконференцията взеха участие заместник-генералният директор на НКЖИ – инж. Златин Крумов, главният ревизор по безопасността на Компанията – инж. Бисер Минчев, директори на дирекции и отдели, работници и служители на компанията, гости от държавната администрация, социални партньори и др.


Проект BG051PO001-2.3.03-0758-С0001 има за цел да допринесе за подобряване на условията на труд и повишаване на безопасността в НКЖИ чрез инвестиции в специално работно облекло и оборудване (с по-добри характеристики от наличните), модернизиране на технологични процеси и обучение на служителите за безопасна работа с нововъведеното оборудване.


Продължителността на проекта е 12 месеца, а общата му стойност е 232 540,00 лева, от които 186 032,00 лева са безвъзмездна финансова помощ.


На официалния старт, ръководителят на проекта и ръководител на инспекция „Здраве и безопасност при работа” към НКЖИ – Георги Петков, представи целите, основните дейности и очакваните резултати от изпълнение на проекта. Аудиторията беше запозната с политиката на безопасни условия на труд в Компанията, с акцент на успешните практики.


Пресконференцията е част от проект „Повишаване безопасността при работа в ДП НКЖИ”, финансиран по схема за безвъзмездна финансова помощ BG 051PO001-2.3.03. „Безопасен труд”, Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2007-2013.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката