Свързани новини

01.07.2021 15:15

Николай Николов: Практика на Столичната община е през летните месеци да започва нерегламентирани строежи

Видян 1678 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Личната ми кауза като народен представител ще е да задържа младите хора в Родината, каза кандидатът от „БСП за България“ в 23 МИР

Практика на Столичната община е през почивните месеци да започват строежи, често нерегламентирани и без разрешение от дирекция „Зелени системи“. Това каза общинският съветник и кандидат за народен представител от „БСП за България“ за 23 МИР Николай Николов по повод гражданския протест срещу застрояването на терен в столичния квартал „Овча купел“ пред радио „Фокус“. Той е единият от отзовалите се на гражданския сигнал и попречил за започване на спорния строеж.

Николов изтъкна, че сред предоставените документи за терена, няма разрешение от дирекция „Зелени системи“. „Независимо дали даден имот е частен или общински, всичко, което засяга премахването на повече от 12 дървета, трябва да има разрешение от дирекция „Зелени системи“, обясни той. Освен това не е правено обществено обсъждане и хората не са уведомени за този строеж.

В качеството си на общински съветник той е поискал обяснение за казуса, но столичният и районният архитект си прехвърлят взаимно вината за подписаното разрешително.

Относно редовните летни ремонти в София, общинският съветник изрази опасение, че „качеството им ще бъде като на всички други проекти, които е започнала и недовършила Йорданка Фандъкова, а


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 01.07.2021 16:07

    С нейните корумпирани заместници гербавата калинка Фандъкова на практика е превърнала СО в ОПГ и нанася 12 г фатални щети върху облика на София и краде данъкоплатците чрез корупционни схеми и незаконни разрешителни. Когато и да влезе в затвора все ще е късно. Всички чекмеджета обратно в хазната!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Въздържайте се от сложни решения с продължително влияние

Въздържайте се от сложни решения с продължително