Чрез профила си в интернет той призовава служебният кабинет да започне нужните процедури веднага

Свързани новини

11.11.2022 10:07

Нидерландия е готова да ни подари Ф-16, ако пратим МиГ-29 и Су-25 на Украйна: Ивайло Мирчев

Видян 1984 пъти | Коментари 7
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нидерландия е готова да подари на България самолети Ф-16, ако се съгласим да предоставим нашите МиГ-29 и Су-25 на Украйна. Това твърди депутатът Ивайло Мирчев. Чрез профила си в интернет той призовава служебният кабинет да започне нужните процедури веднага.

Призивът на Мирчев съвпада с публикация в нидерландски сайт, в която се посочва, че холандските депутати били информирани за плановете на нидерландското правителство да предостави излишни машини Ф-16 на съюзници от НАТО, предаде БНР.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 вреден боклук 13.11.2022 13:47

    Грантаджията евроатлантик Мирчев няма никаква компетентност и морал за народен представител освен упорито и стриктно прокарваната политика на Козяк и зависимостта му от грантовете. Такива като него бол в НС и те са вредни и опасни за националната ни сигурност, държавата и народа

  • 006 Хашиш фръм Амстердам 12.11.2022 00:29

    Ааа.., ние не сме по-малко щедри! Предлагаме на дъчовете всички наши засукани римлянки да им палят червените фенери + Киро Гела срещу Дъч Ойл.

  • 005 Anonimen 11.11.2022 13:07

    Нали НАТО не е във война с Русия според Запада?

  • 004 Anonimen 11.11.2022 13:05

    Предложение: Ние да " подарим" на Нидерландия наште самолети и ако тя ги изпрати на Усрайна тогава да ни подари тежните ненужни самолети които по тази причина на нас ще станат нужни :)

  • 003 Anonimen 11.11.2022 13:01

    ДБ сащо първо не отговори на следните въпроси: Защо Нидерландия не изпрати самолетите дето иска уж да ни "подари" на украйнците самата тя? Сащо украйнският посланик не бе изгонен от страната за дърцавен шпионаш? Защо Атанасов не е подведен под съдебна отговорност ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Ограничете физическото натоварване

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ограничете физическото натоварване, наблегнете на