По думите на Стойчев всяко дете знае, че българското оръжие отива в Украйна

Свързани новини

23.08.2022 14:55

Нямаше да има нужда да се договаряме с Газпром, ако Нинова навреме беше напуснала правителството: Кънчо Стойчев

Видян 1303 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„В странна ситуация ще се окаже БСП след тези 6-7 месеца в управлението и ще трябва да води доста сериозна битка, защото това, което се случи, разочарова социалистите в България. Две неща се случиха – от една страна, по въпроса за оръжието.


Да, няма лошо да произвеждаме оръжие, няма лошо да го изнасяме, за икономиката това е важно, работни места, заплати и т.н., но това не може да се извършва от лидера на социалистите", заяви пред Фокус социологът Кънчо Стойчев.


По думите на Стойчев всяко дете знае, че българското оръжие отива в Украйна. „Сега не казвам, че не трябва да изнася оръжие – да, трябва да се изнася, но не може социалистическият лидер с този електорат той да го извършва. Къде беше проблемът, като не е съгласна Корнелия Нинова, просто да каже „Ами няма да съм министър на икономиката, ще съм министър на образованието“ или на каквото и да е там, щом толкова й е важно да бъде министър. Но тук прошка няма да има от страна на електората.“ – подчерта социологът.



Другата тема, която ще се отрази негативно върху резултата на социалистите е въпроса с газа. „Нямаше да има нужда да се договаряме с „Газпром“ отново, ако тя (Корнелия Нинова, бел. ред.) навреме беше станала и станала и казала „Не! Ние напускаме правителството, ако вие прекратите договора с „Газпром“, който апропо е и евтин договор, защото старият договор е доста евтина цената.


Тя не го направи и сега изведнъж пищи от сутрин до вечер по всички медии как трябвало с „Газпром“. Ами защо не излезе от правителството, защо не спря това нещо?! Тя е вицепремиер, можеше да го направи. Това всичко ще рефлектира върху електората на БСП, то вече рефлектира.“ – категоричен беше Кънчо Стойчев. Според социологът няма противопоставяне между президента Радев и Позитано 20.


„В случая имаме само една страна, която воюва. Корнелия Нинова по цял ден пищи и вика, че нещо някой воюва срещу нея. Аз не виждам нищо такова от страна на „Дондуков“ 2. Тя търси оправдание пред своя електорат за това, което говорихме преди малко, и иска да хвърли вината върху президента.“ – категоричен е социологът. По думите му това, обаче, няма да се получи, тъй като престижът на президента е сериозен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 долна пачавра 23.08.2022 17:21

    В името на парите Нинова свали маската и се оказа една алчна, цинична и безскрупулна женица, успяла като хамелеон да се прикрива и да успива левия електорат до като му опустоши 100-годишната партия. Е, успя и с двете, партията почти е занулена, а тя вече е мултимилионерка с офшорки и слуга на глобалистите, както и сина и

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак