Свързани новини

01.11.2021 13:59

Някой най-после да се осмели да бръкне в гнездото с осите в Пазарджик: Манолова

Видян 781 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Браво на министър Рашков, НАП и ДАНС! Най-после държавата да си дойде на мястото! Някой най-после да се осмели да бръкне в гнездото с осите в Пазарджик!
За наследството на ДПС и ГЕРБ и връзките им с кмета, за схемите на източване на публичните пари на общината се разказват легенди. Легенди, легенди, но със сигурност има и уличаващи документи. От 14 години „няма кой да ни накаже“ е девизът на управление на Пазарджик. В сянката му се източиха пари, докара до просешка тояга цял град, дори човек плати с живота си. Дали пък наистина няма кой да ги накаже? Особено на фона на пресконференцията на кмета току-що, на която той оспори правото на държавните органи, включително на НАП и МВР, да го проверяват.
 След като му взеха книжката преди два дни, кметът на Пазарджик от днес ще трябва да отговаря и по други закони. И дали е троянският кон на ГЕРБ и ДПС в Пазарджик.
 Проверката на МВР, ДАНС и НАП днес се надявам да покаже кой е „на трапезата“ на обществените поръчки, богато платена с парите на хората от Пазарджик. И докога под дебелата политическа сянка на ДПС и ГЕРБ ще се сглобяват мнозинства – и такива като това в Пазарджик, но и цели правителства.
Докога ще се раздава безнаказано на ДПС и ГЕРБ от парите на българските граждани?
 Готви се сглобяване на тяхно общо токсично правителство. Готви се връщане на бял кон на Борисов, следван от каляската на ДПС", заяви председателят на коалицията Изправи се БГ! Ние идваме! Мая Манолова.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 01.11.2021 18:00

    Омръзна ми тази тьотя , която предложи Пеевски за шеф на ДАНС и която клечи при Божков , да се прави на последна инстанция и да казва кой ще управлява.Много се старае ,но ако не направят някоя мушингия , тази ще гледа през крив макарон парламента.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.