Свързани новини

29.10.2021 12:17

Някои политически дейци в тази кампания злоупотребяват с определени вещества: Биков

Видян 998 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Определен силов министър не знае къде се намира. Това е темата на днешния брифинг. Този човек последните шест месеца повтаря едни и същи неща без да има никакви доказателства. Моето усещане за нещата е, че някои политически дейци в тази кампания злоупотребяват с определени вещества. Това става видно по всички техни изказвания и пресконференции, заяви на брифинг в централата на ГЕРБ Тома Биков, който коментира по-ранните твърдения на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков за АМ "Хемус".

"Тома се опитва да ви развеселява, но, когато чета данните за починалите от коронавирус, не мога да разбера защо се правят такива събития за отвличане на вниманието от проваления Радев", включи се в пресконференцията лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "Искам да поздравя ЦИК, които са приели преди малко, че всички разписки от машинното гласуване ще се борят. Това е крачка към прозрочността на изборите. Единствено представителят на ДБ е гласувал против. Защо? Винаги съм казвал, че четирима души от ДБ контролират машинното гласуване. Ето защо са гласували против", добави Борисов.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци