Свързани новини

27.05.2021 09:35

Някакъв льольо в ДАНС е изложил на риск всички нас: Татяна Дончева

Видян 2411 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Само на един шеф на ДАНС може да му дойде на ум да си вземе пет месеца отпуска. Само това е достатъчно, да бъде уволнен. Значи там се е намирал човек, който няма идея, че служи на държавата и служи 24 часа в денонощието. А ако някой не е забелязал, значи е някакъв льольо, който е изложил на риск всички нас. Този човек пълзи години наред. Пълзи, да се пази", заяви Татяна Дончева, коментирайки поведението на бившия директор на ДАНС.
С каква вдигната глава си тръгва? Смятате ли, че този човек е бил глава на ДАНС? Някой друг е бил, по- скоро представителите на кръга Монтерей, които са му били заместници, допълни пред bTV лидерът на Движение 21.

По въпроса дали смяната има връзка с разкриването на руски шпиони у нас, Дончева каза, че тепърва делата на обвинените в шпионаж влизат в съда и той ще определи дали са виновни. Според нея ГЕРБ са се опитали с разкриването на шпионската мрежа да си заработят някаква подкрепа от Вашингтон, за да компенсират това, че управлението на Борисов е подпомагало Русия, която е строила газопровода си у нас с руска охрана, а също и заради проекта за АЕЦ Белене.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 27.05.2021 11:32

    Госпожо Дончева, не ги защитавам ама Вие каква сте? Не сте ли същата? Един от най-големите скандали, в които е замесена фирма на „Мултигруп“, е с незаконен внос на захар при управлението на Иван Костов. Пак тогава – през 1998-а, Павлов оцелява при бомбен атентат на път към базата си в Бистрица. Той е един от малкото, на чиито погребения отиват политици. Тогава Румен Петков е депутат от БСП, отговарящ за коалиционната политика. Той идва на поклонението заедно с колегите си Татяна Дончева, Емилия Масларова и Гиньо Ганев. Наоколо са и приятелите Вежди Рашидов, Иван Славков, Константин Тренчев, Тодор Батков, Стефка Костадинова, апелативният прокурор Иван Петров. „Ние бяхме и приятели в човешкия смисъл на думата”, спокойно говори лидерът на ДПС Ахмед Доган и продължава: ”Всеки, който се стреми и бърза… Явно бъркаме някъде, засягаме някакви интереси, бизнесът в преходен етап във всяка страна носи рискове.” Откъс от статия на Миролюба Бенатова.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

телец

Този ден е малко по-интелектуален за вас

Този ден е малко по-интелектуален за вас, с други думи -