Свързани новини

16.07.2013 17:30

Немците безсилни пред ромските гета

Видян 1482 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нов доклад в Германия показва неспособността на общините да се справят с масовия наплив от български и румънски икономически имигранти на фона на предупрежденията за възможно влошаване на положението, ако имиграционната вълна не бъде овладяна, пише британският вестник „Дейли мейл".


Германия преживява това, което Великобритания може да очаква през следващата година, когато трудовите ограничения за България и Румъния отпаднат и вълна от търсещи работа и социални помощи хора преминат Ламашна, предупреждава вестникът.


Берлин предупреждава за заплаха за „обществения мир" в германските градове. Междувременно, германската статистическа служба заяви, че 437 хиляди румънци и българи са влезели в Германия през последните три години.


В градове като Дуисбург кметовете се оплакват от ромски семейства, които живеят в гета и принуждават децата си да извършват престъпления.


Само през 2012 година в Германия са влезели 176 хиляди имигранти, тоест с 40 хиляди души повече спрямо 2011 година. Според документ на вътрешното министерство най-засегнатите градове са Дуисбург, Дортмунд, Берлинм Хановер, Мюнхен, Манхайм, Офенбах и Франкфурт.


Документът посочва още, че германските училища са претоварени с „деца от България и Румъния, които не говорят немски език и задържат развитието на местните деца".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

стрелец