Свързани новини

07.05.2019 15:05

Неков: Извън София няма Европа

Видян 892 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Разградският регион е традиционно земеделски, но той е станал въплъщение на монокултурно земедeлие и концентрация на земя заради политиката, която създаде и поддържа ГЕРБ в страната. Това споделиха гражданите в Разград и региона по време на срещите с Момчил Неков, кандидат за евродепутат от листата на "БСП за България".


“Социaлистите сме тези, които спряхме грешната практика “двоен стандарт”. Аз бях българският докладчик по темата в Комисията по земеделие, в която призовахме за промяна в съответната европейска директива.”, заяви Момчил Неков на срещи в градовете Разград, Кубрат и Завет. “През април ЕП направи своето и гласува забраната на двойния стандарт не само при храните, но и при всички стоки и услуги. От правителството зависи- кога ще застанат на страна на българските граждани и ще вкарат тази забрана в българските закони”, допълни още кандидатът на "БСП за България".


За жителите на региона изключително важен беше въпросът, свързан с ниските нива на доходите - пенсии и заплати. Момчил Неков коментира, че социалистите са тези, които настояват ЕС да стане и социален съюз, в който всеки да получава достойни доходи и да има социални права.


В град Завет голямо притеснение предизвика голямата смъртност при пчелите, причинена от пръсканията. “Миналата година загинаха 50% от пчелите ми. Разчитахме на тях за допълнителен доход към малката ми пенсия, но с тези пръскания и тази възможност ми взеха” сподели емоционално пчеларка в града.


“Въвеждането на технологии в най-кратки срокове ще помогне, защото ще се вижда кой, кога и с какво пръска. Решения има и ние ги даваме. ГЕРБ говорят само пожелателно и сякаш те не са тези, които са виновни за положението в страната”. Това заяви Момчил Неков, който бе член на Комисията по земеделие на Европейския парламент.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец