Елизавета Кравец

Свързани новини

14.09.2023 11:59

Неясно гражданство, име и възраст на Мис България

Видян 6283 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В читателски коментар, който получихме за наша публикация, е изваден документ от Българската федерация по спортни танци, който и сами виждате. И който сочи, че гражданството на новата Мис България е „друго”, т.е. не е българско. Освен него, вероятно е сменено и името й. Тя беше представена като Елизабет на конкурсите Мис Варна и Мис България, които спечели, а и в този документ се вижда, че всъщност е Елизавета. Кравец.



И накрая, журналистката Ирина Иванова откри още пробойни в данните, които бяха представени официално за най-хубавото момиче в страната тази година: „Ако сега е на 17 или на 18, как може през 2019 г., когато също е участвала в конкурса Мис Варна - на снимката с черния бански на звездички - да е била на 16??? Така пише в текста под снимката й с банския. Променила си е възрастта ли? Тогава или сега?


Мира Матева, която организира конкурса във Варна тази година, казва, че момичето живее във Варна от 10 години. На един от скрийншотовете по-долу, където четем, че Елизавета Кравeц е новото лице на Мол Варна, пише, че на конкурса Мис Варна 2019 тя е спечелила титлата Мис Интернет Варна 2019 и че от 3 години живее във Варна, т.е. от 2016.


Поправете ме, ако греша, но от 2016 до 2023 г. са изминали 7, не 10 години. Момичето, че е красиво, е красиво, но ако може някой да изясни тези дребни подробности ей така, за да не е всичко пак някакво мазало от полуинформация. За едно и също момиче ли става въпрос? Ако вярвам на очите си - да".


На всичко отгоре, невярна се оказа и информацията, че момичето с неясно име и възраст, а вероятно и гражданство, НЯМА да учства на Мис Свят, както беше обявено. Там ще бъде също варненка, но Кристияна Йорданова, на 25 г. Тя спечели това право още през декември миналата година.



Мария Пенчева



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

риби