Свързани новини

04.11.2020 15:50

Не вярвайте на смрадливите: Борисов (Видео)

Видян 2633 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 "Здравейте, искам да поздравите фалшиви сайтове с вуду магиите и измишльотините. Как не ви е срам бе, как не ви е срам?, включи се на живо във  Фейсбук премиерът Бойко Борисов.


"Няма да бъде затваряна държавата, напротив. Сега като ръководител се чувствам най-сигурен, знам какво е първата седмица, кога е тежко, знам, че здравите трябва да работят, заразените да се карантинират, болните веднага да се лекуват", посочи Борисов: "Затова усилихме и болници, полицаи, огнеборци, всичко. Отначало затваряхме държавата, защото не знаехме какво е". По думите му затварянето е дало ефект, но сега знае, че самодисциплината, грижата за другия човек, за себе си, само това ни спасява.

"Не се подвеждайте по лъжците, те това целяха да няма парламент, да не могат да се вземат решения, да не могат са се финансират системите, държавата да се срути и да кажат "за това е виновен Бойко", хайде сега ще правим президентска република. Не вярвайте на смрадливите, не отровните, това престъпление, което правите да лъжете от мое име. Желая ви лек ден, всички мерки се изпълняват, 'фатката е да се пазим, да не се заразим повече от необходимито".



 Виж видео ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 05.11.2020 09:59

    От К19 се лекува но от вируса ББ -2010 който върлува в България се разбра, че и Европа не може да ни излекува.Жалко, много жалко народе български.

  • 004 Anonimen 04.11.2020 19:58

    И мирясай - не вярваме нито на льотчика, нито на триото, още по-малко на дрът дебел кукумицин като теб!

  • 003 Anonimen 04.11.2020 19:55

    Оле, тоя напълно изтрещя!

  • 002 Anonimen 04.11.2020 16:21

    Най големият демагог,виновникът България да е най бедната на Балканите и в Европа,ни учи какво да четем,на кого да вярваме и т.н."Не вярвайте на смръдливите",това е част от последното изречение на нашият "учител".Да наречеш сънародниците си смръдливи,значи,ти си напълно отчаен и загубил всички надежди."Вина" за това носи президента Р.Радев,защото той отново "заби" близо 70% одобрение от своите сънародници.Далеч под 20% се мъдрят симпатизантите на Борисов.Жесток край го очаква държавният ни началник,но глас народен,глас БОЖИ!

  • 001 Anonimen 04.11.2020 16:14

    Осем месеца след първата вълна този само обикаляше из полета, села и паланки и си правеше клипчета по пънчета и раздаваше милиони от джипката. Осем месеца пълно бездействие с мисъл единствено за собствено и властово оцеляване и резултатът е неизбежен А и с този министър бюджетар, сложен само за източване на системата нещата си идват на мястото

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

везни