„ВМРО-БНД не е получавала официална покана и не е водила разговори за участие в политическия проект на БСП”, заявиха Войводите в позиция до медиите. Напомняме, че миналата седмица Корнелия Нинова обяви, че  Столетницата има “среща с 16 партии от левия спектър, център и патриотични формации, с които си сътрудничи на местните избори”. Сред тях соцлидерът назова и ВМРО.

Свързани новини

04.12.2023 10:07

Не сме водили разговори с БСП: ВМРО

Видян 621 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„ВМРО-БНД не е получавала официална покана и не е водила разговори за участие в политическия проект на БСП”, заявиха Войводите в позиция до медиите. Напомняме, че миналата седмица Корнелия Нинова обяви, че  Столетницата има “среща с 16 партии от левия спектър, център и патриотични формации, с които си сътрудничи на местните избори”. Сред тях соцлидерът назова и ВМРО.


„Факт е, че теми като членството на РМС в ЕС, Истанбулската конвенция, Зелената сделка и др. са важни за нас и цялото българско общество, но ние от ВМРО като изразители на автентичния български патриотизъм имаме собствен път на развитие и ще предложим свой проект за обединение на патриотично-консервативните сили в България”, подчертаха от там.


По-рано Нинова вече  си присвои победата на ВМРО в Силистра, където спечели бившият депутат от партията на Войводите Александър Сабанов, който беше само подкрепен от БСП на втори тур, като последна в списъка от няколко организации. Така тя си приписа общо 72 общини, от които близо 50 не са спечелени лица на Позитано, а нейните са до 25.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец