И сега имаме добри закони, но виждате, че те не важат.

Свързани новини

01.08.2023 11:36

Не се връзвайте на ППДБ. Протестирайте за справедливост, срещу насилието и срещу прогнилата система: Ивелин Николов

Видян 2606 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Дневник, което за мен си е партийно издание, излезе със статия с акцент, че на протеста в София срещу съдебната система и насилника от Стара Загора са отишли от партиите им ПП и ДБ. Пишат от името на всички протестиращи, че искаме приемане на Истанбулската конвенция, което не е вярно. На протеста видях много приятели и познати, голяма част от които сме против някои текстове в ИК.

Всъщност няма значение дали сме против или за ИК, защото конституцията не допуска джендър текстовете, които са мечтата на ППДБ и партийния им орган, и всъщност будят недоверие в повечето българи.
Ще попитам сънародниците ни, които вярват, че ИК ще реши проблема с насилието - наистина ли вярвате, че има текст, който може да промени тази прогнила система?

И сега имаме добри закони, но виждате, че те не важат. Прогнилата система не се интересува от закони и конвенции, но пък се страхува от натиск.  Затова трябва да продължим с натиска чрез площада.

Колкото до партийния орган и партиите му... Не им се дразнете, те толкова си могат и не бива да са фактор за протеста ни. Те скоро ще са само лош спомен, защото няма кой да гласува за тях, освен Пеевски, ако му домъчнее, че няма кой да ръководи от първия ред в парламента. Арогантният начин, по който се опитват да използват всеки справедлив протест, допълнително ще ги засили към политическото небитие.

Нищо чудно подобни писания в партийния орган да са провокация, за да се поразредят протестиращите. Може би любимият им Сарафов, както и разни съдии и политици, са силно притеснени от събитията, предизвикани от тяхната система.
Припомням ви, че тези хубавци в момента, заедно с ДПС и ГЕРБ се готвят да овладеят прокуратурата с политическа квота, но ви хвърлят прах в очите със смяна на празници, за да предизвикват разделение и да прикриват истинската си подмолна дейност.

Не им се връзвайте! Протестирайте за справедливост, срещу насилието и срещу прогнилата система!"



Снимка: Budilnikbg.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева