Свързани новини

12.10.2016 14:40

Не са само Цецка и Пищова

Видян 2569 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Предаването Още от деня на БНТ, в което Поли Златарева се справя доста по-успешно от Димитър Цонев, защото задава въпроси, а не отговори на политиците, е най-голямото шоу в България в момента. Защото дава възможност на всички кандидат-президенти да се изложат по два пъти. От което народът вижда, че смешките в тази кампания не ги пускат само Цецка Цачева и Митьо Пищова.


ЕкстрасенсКата и народна лечителка Йорданка Колева, известна в езотеричните среди като Йоана Рубин, нарича себе си Умният президент. Озадачаващо е обаче колко световни лидери нарича свои близки.


„С приятеля Дейвид (Камерън) извикахме приятелката ни Ангела Меркел


на конференция, на която аз водех протокола. Путин, който също ни е приятел, не можеше да кацне в богатия град в богатата държава, където бяхме, и затова кацна в Белград. Журналистите се чудеха при кого е отишъл. Дойде при мен. Приятел ми е и Порошенко, но най-много външният му министър Климкин”, твърди жената, която разправя, че тя дава акъл на немския канцлер как да прави политика с бежанците.


Приятели на най-високо ниво има и Кемил Рамадан, който въпреки името е бил деец на Българското Национално Обединение, или както там се казва великата партия, която обаче на тези избори стои зад кандидатурите на прелестната двойка Пишова – Шишарката. Той брои един президент на руска република и арабски принц от ОАЕ за свои „близки приятели”.


„Или Кадиров, или шейх Мансур на Ман Сити ще ми дойде на гости


и ми е обещал от Абу Даби да дава по 1 милиард долара за бедните българи всяка година”, заявява якият бизнесмен, който се хвали, че кара „Порше, Ферари, Ауди S8” и други  хай клас машини. Бойният другар на вицепремиера на Обединените арабски емирства обаче след гръмовното си участие в БНТ, в което каза поне 4 пъти, че не пие, не пуши и карти не играе (това във връзка  с поредните записи на Двете каки Янева и Ченалова), провидя в мрежата заговор на властта срещу него в арестуването на лилавия му Кайен от скоби за неправилно паркиране в синята зона на София.


Ще кажете – не е истина! Не, истина е!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби