Свързани новини

11.08.2021 11:18

Не можете да игнорирате избирателите на ДПС: Карадайъ

Видян 2302 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не можете да игнорирате избирателите на ДПС, заяви лидерът на партията Мустафа Карадайъ от трибуната на НС. По думите му ДПС има историческа роля в позиционирането на страната. Историята не може да се подменя. Фактите си остават.

Виждаме начало на ново безвремие, липса на визия, липса на диалог, експертен капацитет", заяви Карадайъ. С анти ДПС реториката си прикривате политическата си немощ, заяви Карадайъ. Той призова за диалогичност.


"Политическите партии да си вземат поука - забравете за политическия реванш, бъдете на висотата на своите отговорности и работете за България, заяви Карадайъ.

"Тази година е особено важна за бъдещето на Бъгария като част от ЕС, защото се полагат основите за следващите 10-20-30 години. Нещо много важно, жизнено и необходимо. Възстановяване на нормалността, рестарт на държавността, препотвърждаване на демокрацията и политическата ориентация на страната. Всички в общи линии казват, че очакват и целят това, но в крайна сметка трябва да съдим по делата. Народът основно съди по делата. Какво наблюдаваме на политическата сцена? Опити за налагане на желани образи за себе си и за опонента. Като се почне от предизборната кампания и посланията на партиите и коалициите, та до днес. Вместо да се представят политики, програми и планове за изпълнението им, участниците в предизборната кампания се фокусираха и единствено върху това с кои партии няма да работят, какво няма да правят. Може и да е нормално да се говори в предизборен период, но в ситуация на реална политика, реално управление, да продължаваш да говориш какво няма да правиш, изглежда нелепо и безотговорно", каза още Карадайъ.

Според него моделът ГЕРБ се е случвал с явното или мълчаливото съгласие на политическите партии и коалиции в парламента и извън парламента. "Когато някои партии видяха, че моделът ГЕРБ е тотално похабен, тези партии си присвоиха апела за демонтаж. Така има и много други примери. За разделението и противопоставянето, за омразата, за липсата на експертен капацитет, за пораженията върху демокрацията и държавността, за отсъствието на


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да