Свързани новини

20.09.2019 11:39

Не е по силите на България да работи за падането на санкциите срещу Русия, заяви Борисов

Видян 1177 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не е по силите на България да работи за падането на санкциите срещу Русия. Това каза премиерът Бойко Борисов в отговор на въпрос на депутата от БСП Антон Кутев относно националната политика на правителството на Република България за развитие на отношенията с Руската федерация за успешно реализиране на българските национални интереси, предаде Фокус.


„В Съвета на Европа всички гласуват за тях без изключение. Сиреч има малко лицемерие. Опитах такова посредничество и видяхте какво ще се случи. Може би един ден вие ще успеете. Текат много процеси. Мисля, че отношенията между новия президент на Украйна и Руската федерация се нормализират. Ако Минските споразумения се спазят, тогава ще паднат санкциите. Виждате, че в момента големите държави се бомбардират със санкции една срещу друга. Това влияе страшно много на търговията и отношенията“, допълни Борисов. „Ние винаги сме казвали, че Европа и НАТО са нашите стратегически партньори. Още доста неща сме направили в полза на Руската федерация и тяхното ръководство високо ги оценява. Прагматично, точно на базата на взаимната изгода продължаваме да работим с Руската федерация“, добави още премиерът.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци