Свързани новини

13.10.2021 15:58

Нас не ни е страх: Продължаваме промяната по повод проверката на спецпрокуратурта

Видян 2162 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Правораздавателната система в България има нужда от дълбока реформа, за да се превърне в истинска опора на справедливостта в страната". Това се казва в позиция на „Продължаваме промяната”.


По-рано днес стана ясно, че Специализираната прокуратура извършва проверка по казуса с гражданството на Кирил Петков . От държавното обвинение уточняват, че още на 24 август, въз основа на подаден сигнал по електронна поща, съдържащ твърдения за извършено престъпление от Петков, в качеството му на служебен министър на икономиката, е образувана прокурорска преписка. Към нея е присъединена и жалба от гражданин, която съдържа идентични твърдения. 


„Специализираните наказателен съд и прокуратура на Република България, както неведнъж сме казвали, играят твърде „особена“ роля в прилагането на законите в страната и напълно естествено - именно тяхното закриване в този им вид, следва да бъде един от основните приоритети на законодателната дейност на следващото Народно събрание, разбира се като част от дълбоката промяна в посоката на развитие на България", се казва още в съобщението.


„В този смисъл ясно заявяваме на българските медии и на българската общественост: НАС НЕ НИ Е СТРАХ! Има по-важни неща от страха и едно от тях е да Продължим Промяната", завършва съобщението.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 14.10.2021 09:32

    001 Тези безпаметни пустословия за себеподобни идиоти ли ги пишеш? ДБ и ИБГНИ са РЕТРОГРАДНИ,МУХЛЯСАЛИ и ПЛЕСЕНЯСАЛИ КРЕАТУРИ на БКП! ТЕ И ГЕРБ са ЕДНИ и СЪЩИ!!

  • 002 Anonimen 13.10.2021 21:26

    Прокуратурата си вършела работата.Това твърдят говорителите й.И се занимават с анонимни сигнали получени на е- пощата си. Виден римски оратор,адвокат и политически деец Цицерон съветва:"Крайното съблюдаване на правото може да се окаже КРАЙНА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ".

  • 001 Anonimen 13.10.2021 16:07

    Както вече казах съд и прокуратура в България е другата мафиотска организация която действа на територията на страната след ГЕРБ ! Шибаните чалгари от ИТН са в основата на всичко лошо което се случва след последните два Парламента, включително и съдебната реформа за която нагло гласуваха ПРОТИВ на последното заседание на НС! ИТН са създадени от ГЕРБ и трябва да се признае, че изпълниха ролята си на "помагач" перфектно, затова на чалгар не трябва да се вярва никога !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв