Свързани новини

22.09.2014 16:31

Наркоман уби жена си близо до гробищата

Видян 1564 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Младо семейство е било открито в локви кръв във Варненското село Тополи по пътя за гробищата. Драмата се е разиграла в рано в неделя сутринта. След подаденият сигнал на място са пристигнали екипи на полицията и бърза помощ.  


Разследващите са намерили 28-годишна жена, лежаща на земята в локва кръв. По тялото й имало множество прорезни рани. Медиците само констатирали смъртта й. До нея лежал, с прерязано гърло, 32-годишен мъж, който е откаран в болница в критично състояние.


В колата на мястото на трагедията имало два огромни питбула, папагали и две маймуни. Псетата се нахвърлили срещу медиците и не им давали да припарят до окървавените им стопани. Наложило се подкрепление от пожарната да неутрализира с мощни струи вода разбеснелите се кучета.


Криминалистите са установили, че мъжът и жената са семейство от Варна. Според тях става дума за убийството и самоубийство. Първоначалната версия за присъствието на трети човек в трагедията отпадна вчера. Мъжът е посегнал първо на съпругата си, а после и на себе си. Причината за зловещата драма най-вероятно е станал скандал избухнал между двойката.


Официално засега няма достатъчни доказателства, които да навеждат към сериозен мотив за престъплението. Работата по случая продължава.


Източници разказват, че убиецът от гробището е наркоман. Бил единствено дете, а баща му- виден лекар във Варна се самоубил преди 2 години. Многократно родителят се опитвал да вкара в правия път сина си, но безуспешно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей