Au Coin Falls в Гренада

Свързани новини

06.04.2024 08:04

Най-модните пътувания, които ТРЯБВА да предприемете

Видян 5252 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кое е мечтаното от вас приключение - от покрити с джунгли планини до бели пясъчни плажове, от срещи с дивата природа до островни пътешествия? Пътуването е свързано с откритията, със спомените и преживяванията, които събирате, когато се потопите в нови пейзажи и култури.


Когато става дума за индивидуално пътуване, Kuoni се стреми да създава почивки, които отговарят на вашите интереси. Личните експерти по пътуванията се грижат за малките детайли и добавят внимателни екстри към маршрута ви, за да можете да извлечете максимална полза от престоя си.

С повече от 200 награди за своя индивидуален подход и като носител на наградата Which? Recommended Provider, Kuoni може да ви помогне да планирате всичко - от уелнес почивка или меден месец до наблюдение на дивата природа, сафари и приключения в няколко центъра. Ето кои са най-актуалните пътувания в момента според експертите на Kuoni Travel...


Базари, слонове и плажно блаженство в Тайланд


Съберете най-доброто от Тайланд в един многоцентрови маршрут, съчетаващ екскурзии в джунглата, оживени градове и спокойни плажове. Отдайте се на глемпинг за преживяване на дивата природа на брега на река Пинг в Bush Camp by Elephant Hills.



В Чианг Май съчетайте луксозния престой с храмове и средновековен стар град в бившето седалище на кралство Ланна, а в Самуи ви очакват блажени плажове и чисти води в интимния бутиков курорт Rocky's, който разполага само с 47 стаи и 3 вили.


Резервирайте сега: Чианг Май, Буш Камп и Кох Самуи - 10 нощувки от £2 349 на човек, включващи 3 нощувки в Raya Heritage, Чианг Май, 2 нощувки в The Bush Camp Chiang Mai Safari и 5 нощувки в Rocky's Boutique Resort, Кох Самуи. Полети с EVA Air от Хийтроу. (Спестявате до 500 паунда на двойка. На база заминаване на 8 май 2024 г.)


 Град и савана в Южна Африка



Идеален за посетители, които за първи път посещават Южна Африка, маршрутът "Сафари и градът" на Kuoni включва четири вълнуващи дни в Кейптаун, където можете да опитате хеликоптерни обиколки, изкачвания на Тейбъл Маунтин и възможността да се понесете покрай Кейпския полуостров с мотоциклет от 50-те години на миналия век.


Отдалечавайки се от града, вземете кратък полет и отседнете в резервата Kariega Game Reserve, за да се потопите в разходки из храсталака, ловни излети и дори приключения с кану по време на сафари с диви животни.


Резервирайте сега: Сафари и градът - 7 нощувки по индивидуален маршрут от 2825 паунда на човек. Лети с British Airways от Хийтроу. (Избрани отпътувания през май и юни 2024 г.)


Обиколка на острови в Гърция



Един от най-добрите начини да опознаете разнообразието на Гърция е да комбинирате различни острови в едно незабравимо пътуване. Персоналните експерти на Kuoni могат да ви помогнат с препоръки, като съчетаването на Санторини и Миконос е най-добрият избор.


Отседнете в шикозния хотел Mykonos Riviera, който предлага омагьосваща гледка към океана, очарователен инфинити басейн и обширни тераси от уединеното си местоположение на хълм. След това се прехвърлете в Mystique в Санторини, изсечен от скалите на Калдерата, където белосаните балкони и частните басейни предлагат лазурна гледка към Егейско море.


Резервирайте сега: Миконос и Санторини - 7 нощувки от 3179 паунда на човек, 4 нощувки в Mykonos Riviera и 3 нощувки в Mystique, a Luxury Collection Hotel, Santorini, със закуска. Лети с British Airways от Хийтроу. (Въз основа на заминаване на 10 юни 2024 г.)


Разкошен престой в Мавриций


Тази достъпна идилия на Индийския океан е любимо място на Kuoni, където се съчетават планини и плажове. Започнете пътуването си в ексклузивно убежище, заобиколено от тропически градини в националния парк Black River Gorges, с луксозни къщички, разположени из спокойния пейзаж.



На брега на морето, хотел Friday Attitude е с лежерен подход към живота - разпръснати плажни къщички в сянката на кокосови палми, където можете да оцените простите удоволствия, като белия пясък и блестящата тюркоазена лагуна.


Резервирайте сега: 10 нощувки от 1 899 паунда на човек, включително 3 нощувки в Lakaz Chamarel Exclusive Lodge и 7 нощувки в Friday Attitude. Лети с Air Mauritius от Гетуик. (Спестете до 10% в Friday Attitude. На база отпътуване на 2 септември 2024 г.)


Блаженство в Малдивите


Ваканционна дестинация номер едно на Kuoni не прилича на никое друго място на Земята, а Kandolhu Maldives е бутикова красота, която предлага изненадващо разнообразие. Романтичен курорт, разположен на спокоен частен остров, има пищна зелена вътрешност и е заобиколен от девствени пясъци и коралови рифове.



Тук ще откриете само 30 вили в малдивски стил, но можете да се насладите на впечатляващите пет красиви ресторанта и прекрасни процедури в спа центъра Varu.


Резервирайте сега: Кандолху Малдиви - 7 нощувки от 4399 паунда на човек във вила на плажа на пълен пансион A La Carte.Лети с SriLankan Airlines от Хийтроу. (Включва 1 бонус нощувка. Въз основа на избрани отпътувания през септември 2024 г.)


Източник: DailyMail





 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 06.04.2024 10:29

    Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци