Новият круизен кораб предлага всеобхватна гама от първи и любими продукти в осем зони, което го прави идеалното място за бягство както за възрастни, така и за родители, деца, баби и дядовци.

Свързани новини

17.12.2022 07:00

Най-големият круизен кораб в историята тръгва през 2024 г.

Видян 6128 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-големият круизен кораб, строен някога, "Икона на моретата" на Royal Caribbean, докосна водата за първи път, когато плавателният съд беше изведен на вода от корабостроителницата.

Icon of the Seas е по-голям от всеки друг круизен кораб, строен някога, и е планирано да влезе в експлоатация в началото на 2024 г.

Като част от операцията по изплуването сухият док на круизния кораб беше напълнен с вода през нощта. След като докът беше запълнен, корабът Icon of the Seas беше преместен в док за екипиране, който ще бъде неговият дом през следващата година до приключване на строителството.


Това, което ви очаква на Icon of the Seas, е първата по рода си комбинация от най-доброто от всяка ваканция. Революционният кораб предлага на всеки тип семейство и приключенец своята версия на най-добрата семейна ваканция - от уединение на плажа до бягство от курорта и приключение в тематичен парк.

Новият круизен кораб предлага всеобхватна гама от първокласни и любими продукти в осем зони, което го прави идеалното място за бягство както за възрастни, така и за родители, деца, баби и дядовци.


Между адреналиновите емоции на новия Остров на тръпката и ненадминатите начини за разпускане като новия Остров на разпускането и луксозния "квартал" на четири нива Suite Neighborhood, почиващите, които се събират със семействата си или заминават с приятели, ще имат всички начини да останат и да се забавляват по свой начин.

Icon of the Seas ще плава целогодишно на едноседмични почивки в Източните и Западните Кариби от световната столица на круизите - ПортМаями.

Всеки круиз ще посещава най-високо оценената частна островна дестинация на Royal Caribbean - Perfect Day в КокоКей, Бахамите, както и смесица от дестинации като Козумел, Мексико; Филипсбург, Сейнт Маартен; и Басетер, Сейнт Китс.
 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,