Свързани новини

09.12.2014 15:30

Над триста машини чистят снега в страната

Видян 1178 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

27-те областни пътни управления и снегопочистващите фирми работят на 24-часов режим за поддържане на пътната мрежа, като над 320 машини обработват пътищата в районите със снеговалеж и с опасност от поледици, обобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).


Засега няма сериозни проблеми по проходите и те са проходими без да са въведени допълнителни ограничения. От АПИ припомнят, че затворени за целия зимен сезон са проходите Троянски, Златишки и Върбишки.


Камиони с обща маса над 12 тона не се допускат до пролетта през проходите Шипка и Петрохан. През Твърдишки и Вратник ограничението е за товарни автомобили с маса над 10 тона. За целия зимен сезон забранен за камиони е Дюлински проход. Дежурните в ситуационния център на Агенция "Пътна инфраструктура" са приели на тел. 0700 130 20 около 200 обаждания от началото на снеговалежа през нощта досега.


Информация за актуалната пътна обстановка и зимното поддържане на републиканската мрежа може да се намери на интернет страницата на АПИ – www.api.bg, и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец