Предстоят традиционни кампании на Пътна полиция като акция Зима. Ще се следи за изправността на превозните средства, гумите, светлинните уредби, уточни гл. инспектор Близнаков.

Свързани новини

17.10.2022 10:56

Над 5000 дрогирани и пияни водачи са установени само за 100 дни

Видян 818 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Над 5000 дрогирани и пияни водачи са хванати да управляват автомобилите си на пътя само за последните 100 дни. Това стана ясно от изявление на на гл. инспектор Лъчезар Близнаков от Пътната полиция пред bTV.


От 7 юли насам са установени над 5 хиляди случая за употреба на алкохол или наркотични вещества при шофиране, те са хванати при проверката на 1 млн. превозни средства в този период, обясни полицаят.


Близнаков коментира и катастрофата, при която камион смъртоносно удари 19-годишно момиче на столична спирка: „Лично за мен обстоятелствата са по-различни от останалите произшествия – участъкът е прав, има видимост и маркировка. Странно е било поведението на водача. Липсват данни да се е опитал да спре“.
Предстоят традиционни кампании на Пътна полиция като акция Зима. Ще се следи за изправността на превозните средства, гумите, светлинните уредби, уточни гл. инспектор Близнаков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 17.10.2022 11:11

    И на този фон за дуловската карачка по-важно е Митрофанова да не е в НС и Зеленски да я поздрави и да поиска някой и друг милиард или военна техника от най-бедните и заради неговата лудост европейци. Пълни боклуци и кретени са завзели властта и НС с години и ни набутаха в дъното за дълго. Къде и как ще си харчат натрупаните по престъпен начин милиони и милиарди ще бъде интересно да наблюдаваме и дали изобщо ще имат тази възможност

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион