Свързани новини

04.04.2021 09:04

Над 20 вида нарушения само за първия час на вота: Манолова

Видян 4564 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Само за първия час на изборния ден в офиса и платформите за сигнали на "Изправи се! Мутри вън!" са получени сигнали за над 20 вида нарушения на изборния процес.

Масово избирателните секции не са били отворени в 7:00 ч., като сигнали за това от формацията са получили от Секция 63 в 121 СУ, Триадица, 23 МИР - София, както и в Секция 85, отново в Триадица. Сигнали за неотворени навреме секции са получили и от Плевен. В Област Плевен, МИР 15, не са допускани застъпници и представители на коалицията да се регистрират в СИК. След сигналите от страна на коалицията за нарушенията застъпниците са били регистрирани.

В някои лечебни заведения нямало декларации за гласуване при членовете на секционните избирателни комисии, които са част от пакета с документи. Заради неотворените секции навреме пред 37 СУ в столичния квартал "Люлин" са се извили опашки от гласоподаватели.

От Добрич "Изправи се! Мутри вън!" са получили сигнали за неработещи машини за гласуване с аргумента, че това се дължало на ниските температури. В Хасково също има сигнали за неработещи машини.

Масово председателите и членовете на СИК не знаят как се работи с машините за гласуване и съобщават, че не са били инструктирани.

От формацията са получили сигнал за агитация в изборния ден и в деня за размисъл от кмета на Оряхово. Граждани съобщават за агитация в деня за размисъл в Кюстендил, както и че кметицата в село Коняво е агитирала от къща на къща вчера.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 И нека Бог да благослови Америка за Булгаристан 04.04.2021 12:56

    Изборната постановка, естествено и предварително е одобрена и съгласувана с американските другари !!! Все пак, трябва да изпълняваме волята на големия три буквен брат….

  • 002 Елена Гунчева 04.04.2021 12:39

    С помощта на машината за гласуване си продупчих билет в трамвай number four, но мутрите не спят и професорът МишоК. има последната дума…

  • 001 Anonimen 04.04.2021 11:52

    Умишлен провал на машинното гласуване от корумпираната и зависима ЦИК! Единствената надежда за неподправен и фалшифициран вот угасна....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

рак