Помощ на децата на България

Свързани новини

12.06.2023 09:30

Набират средства за безплатен детски обяд с покупка на ниви

Видян 13839 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Агрион“ и БЧК с благотворителна кампания в помощ на децата на България

БЧК и най-голямата компания за управление на поземлена собственост „Агрион“ започват кампания за набиране на средства за осигуряване на топъл обяд на деца в затруднено финансово положение.


За всеки закупен декар до края на годината, „Агрион“, ще отдели средства за закупуване на купони за обяд в училищните столове.


Собствениците, които искат да се включат в кампанията и да продадат земя на Агрион, ще получат безплатно оценка на имота си, правна консултация, както и съдействие с всички необходими документи през сайта на компанията www.agrion.bg, както и на националният телефон 0800 111 66. Процесът по сделката е почти изцяло дигитален, което пести време и средства.


„В основата на нашия бизнес модел лежи разбирането, че земята не трябва да пустее, а да се стопанисва, за да има храна на всяка трапеза. С кампанията ни с БЧК осигуряваме обяд за всяко дете в нужда, за да дадем своя принос към изкореняването на бедността в страната. От друга страна помагаме на българското земеделие да произвежда повече и по-качествена храна за всяка трапеза“, коментираха от „Агрион“.


Експертите прилагат индивидуален подход към всяко едно запитване, за да гарантират прозрачна и адекватна цена. За разлика от други компании, „Агрион“ не използва метода на осреднена оценка за дадено землище, който изкривява ценообразуването, а формира цената на конкретния имот в съответствие със специално създаден алгоритъм, включващ различни компоненти.


Това гарантира добри приходи за собствениците, а сега и възможност да се подкрепи една добра кауза, коментират от компанията.


Една от основните причини за продажба на земя в България е нежеланието или невъзможността на собствениците да се занимават с обработването на нивите. Голяма част от притежателите на поземлени имоти живеят в големите градове и нямат интерес да обработват земите си. Нивите им са в отдалечени райони и често парцелите за повод за ожесточени съдебни спорове между многобройните наследници.


„Агрион“ е най-разпознаваемият за частните собственици бранд, занимаващ се с управление на земеделски земи. За близо 75 на сто от собствениците и над половината от арендаторите в страната, дружеството е предпочитаният партньор за да сключване на сделка за земеделска земя.


Повече за кампанията можете да прочетете тук https://www.redcross.bg/activities/activities12/hotmeal_program/cpn


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема.