Свързани новини

02.12.2009 12:32

Н. Кокинов: Вене Сотиров го няма тревожно дълго

Видян 1450 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отвлеченият Вене Сотиров тревожно дълго го няма. Това коментира пред журналисти градският прокурор Николай Кокинов, предаде БГНЕС.


По думите му това вече буди тревожни мисли относно неговата съдба. Кокинов коментира, че всички знаят за не много добрата статистика относно разкриването на отвличанията. По думите на градския прокурор служителите трябва да заявят какви промени трябва да се направят, за да бъдат разкрити отвличанията. По думите на Кокинов поне трябва да има две разкрити отвличания, за да може да отговори на въпроса колко групи извършват отвличанията. Кокинов отказа да коментира какво е заявил пред разследващите освободеният Румен Гунински.
Образувано е досъдебно производство по проверката "Галерия", съобщи още Николай Кокинов. По думите му то е срещу длъжностни лица и е по член 368 от Наказателния кодекс. Досъдебното производство е въз основа на информацията от комисията за контрол на ДАНС, доклад от инспектората на Министерството на отбраната. Превод от ромски на български език на информацията от специалните разузнавателни средства спира предявяването на обвинението срещу бившия заместник-министър Александър Филипов. Кокинов уточни, че са много малко преводачите от ромски, които могат да извършат тези преводи. В същото време те са служители на МВР. Градският прокурор изрази увереност, че след като бъдат извършени преводите ще приключи досъдебното производство срещу Филипов. /БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

козирог