В края на август собственикът на верига от болници у нас "Търговска лига" внесе за разглеждане в министерството проект за частна детска болница "Мама и аз".

Свързани новини

01.11.2022 11:32

МЗ отлага решението си за проекта за детска болница в София

Видян 2427 пъти | Коментари 6
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министерството на здравеопазването отлага решението си дали да предложи за одобрение от правителството на проекта на "Търговска лига" за изграждане на частна многопрофилна детска болница в София.

Решението трябваше да бъде внесено до края на октомври, но заради пропуски в подадените от инвеститора документи те са върнати за актуализиране, показа проверка на БНР.

Очаква се до края на тази седмицата здравният министър д-р Асен Меджидиев да обяви къде ще бъде построена националната детска болница

В края на август собственикът на верига от болници у нас "Търговска лига" внесе за разглеждане в министерството проект за частна детска болница "Мама и аз".

Според документите тя ще се намира в столичния район Изгрев, ще има над 400 легла, ще предлага спешна и интензивна грижа.

Заради критики от страна на водещи педиатри и неправителствени организации инвеститорът обяви, че болницата няма да бъде национална и не застрашава проекта на държавата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 В памет на Светеца Дядо Добри 02.11.2022 09:25

    Срам и ПОЗОР за над 11,000-те милионери и поне 10-те срамежливи да се анонсират милиардери в Регион България! Да се остави обрания до шушка народ да събира капачки от шишета, за да се купуват ковьози за недонопсчета, а брутално забогатялите от народа богаташи да си празнуват рождени дни за МИЛИОНИ € !Кратка "забавна " аритметика: Четем в сайта "Новинар" :" Киро Домусчиев пръсна €1,7 млн. за ЧРД в Миконос, остави €60 000 евро бакшиш". Да направим малка сметка: Един ковьоз струва около 8,000 лева.За да се закупи един ковьоз с капачки са необходими около 20 тона капачки от шишета. А €1,7, прави около 3,36 милиона лева. Което означава , че с €1,7 или 3,36 милиона лева могат да се закупят точно 450 ( ЧЕТРИСТОТИН и ПЕТДЕСЕТ!) ковьза. От задачката излиза, че иначе доста щедрия рожденик е пръснал точно 450 ковьоза за рождения си ден. А само за бакшиш е дал някакви си мижави €60,000, което отново в ковьози прави 15 ковьоза БАКШИШ! "Аферим, Машаала, ашколсун, чожуум Дилайла...", дето пееше на турски Том Джонс навремето ! А сега малко по-сериозно: Да знаете и помните, че Бог гледа и не забравя! Всички сребролюбци, забогатяли незаконо, ще плащат много тежко един ден за греховете си.Там където са се запътили ВСИЧКИ в дружен магарешки тръс, няма да минават нито връзки, нито "браточки, батки, братчеТи", там НЕ може да се промушат с кешец, кюлчета, подкупи и далавери. Казано е : "По лесно двугърба камила ще мине през иглени уши от колкото алчните, безмилостните и безкруполните богаташи да отидат в рая!" Казано е още и : Ще пада огромен плач и СКЪРЦАНЕ със зъби, покайте се неразумни и алчни грешници!

  • 005 Anonimen 01.11.2022 11:16

    новоизлюпените с наши пари богаташи си мислят, че ако им се наложи, ще тичат до Австрия и Германия да си лекуват децата, а за заспалия плебс - частна болничка с единствен девиз - печалбата, само че и в тези държави командва криминалната фармамафия както добре се разбра от последните 2-3 години, като фалира търговската лига, ще я продаде на любимите на нашите управници турци, които вече имат официално 4 болници във васален булгаристан, пращат в Турция деца и възрастни за лечение с огромни суми без полза, но с много ласкавост и привидна грижа

  • 004 Anonimen 01.11.2022 10:31

    жалко, такава дивашка алчност няма по света

  • 003 Anonimen 01.11.2022 10:28

    ситуацията е идентична с тази от първите години след Освобождението от турско робство - довчерашните ортаци с турците стават министри и си гласуват месечни заплати от 6000 златни лева, а на докторите по 100 сто - нямало нужда толкова от медицина , пълно било с врачки , баячки - и днес зелените извънземни човечета, напълнили парламента, са със същия акъл и манталитет

  • 002 прокълнати от народа 01.11.2022 10:26

    Търговска лига корумпира на едро всички от властта. Срам и позор за тези вечно ненаяли се търтеи по висшите етажи. В коя държава здравеопазването е толкова отдадено на печалбите, в коя държава се събират от години капачки за деца, а държавата да няма пари за детска б-ца. За всичко друго има пари, само за народа вечно няма. Имаме ли нужда от такива управляващи, да се разкарат и те и да престанат да се облагодетелстват с милиони и милиарди за сметка на изчезващия изтормозен от тях народ

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци