Свързани новини

03.09.2012 16:13

МВР закопча касапинът от Слънчев бряг

Видян 1300 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вече има задържан за убийството на 30-годишната Мария Златанова от Самоков, която бе убита в Слънчев бряг, съобщиха от областната дирекция на МВР-Бургас. Задържаният е мъж на видима възраст над 30 години. Полицията за момента отказва повече подробности по случая. Намерен и иззет е ножът, с който е била убита младата жената. При инцидента е ранено и 18-годишно момче, което е придружавало жената. Няма опасност за неговия живот.


Инцидентът е станал до хотел „Гларус” в Слънчев бряг малко след полунощ. Жертвата е от Самоков, но работела като управител на бара в хотела. Тя била открита до джип „Ауди Q7” с варненска регистрация. Жената е била с 18-годишно момче от Несебър. То разказало пред полицаите, че докато се качвала в колата, жената била нападната от непознат младеж, който излязъл от близките храсти. Той я намушкал бързо няколко пъти с нож и избягал. Несебърлията е ранен при опит да предпази жената от ударите.


Полицията работи по няколко версии, най-вероятната от тях е ревност. Продължават разпитите на свидетели на инцидента, събират се още веществени доказателства, предстои да бъдат назначени и експертизи.


За седмица това е второто убийство в Бургаско с нож. Миналата сряда германецът Ролф Гремел прободе няколко пъти приятеля си Хенри на алея в Морската градина в Бургас. По-късно убиецът се обеси в ареста с кабел. Заради този инцидент в морския град пристигна на проверка заместник правосъдния министър.



Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог