Свързани новини

30.04.2020 10:54

Мутафчийски: Съобщаваме реалните данни, не сме длъжни да правим анализ на диванната армия

Видян 1579 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Това е кампания с цел дезинформация. Има си служби, които анализират тази информация. Ние сме длъжни да съобщим реалните данни, а не да правим анализ на диванната армия". Това каза ген. Венцислав Мутафчийски на брифинг на Националния оперативен щаб по повод пропаганда в медиите, според която коронавирус не съществува, съобщава бТВ.


Международните шофьори – за пристигащи лица от чужбина, независимо от коя страна пристигат, подлежат на 14-дневна карантина. Единствено за шофьорите, които преминават транзитно, или предстои следващ курс в рамките на 2-3 дни, не се поставят под карантина, поясни ген. Мутафчийски.


„Но ако завършват курс и не им предстои пътуване, трябва да останат под карантина от 14 дни. Същото е и за авиопревозвачите – още с началото на мерките стана ясно, че ако пилотите се карантинират, за два-три дни всички авиокомпании ще загубят персонала си“, каза още той.


Относно полета от Амстердам , при който са засечени болни от коронавирус, те са имали симптоми и им е било лошо. Става въпрос за майка и дете от Хасково. МВР и ДАНС е издирала всички от полета, съобщи директорът на РЗИ д-р Ангел Кунчев.


„По принцип всички, които чакат на паспортен контрол на летището, минават през най-добрата термокамера. Няма как да се установи каква е температурата на жената, след като камерата е хващала и много по-лека температура“, допълни той.


Таксиметровият шофьор, който е карал майката и детето с такси, е намерен и изследван.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Глашатаят МУ на Смъртта 30.04.2020 11:18

    Когато дойде времето на въпроси и отговори, въпросът който ще вкара Глашатаят МУ на Смъртта в пандиза при бай Ставри ще е: "Колко от обявените за починали от SARS-CoV-2 имат потвърждение на диагнозата с патологоанатомична експертиза (аутопсия)? Отговорът е НИКОЛКО.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,