Миналата седмица италианският министър-председател заяви, че кабинетът на индонезийския президент Джоко Уидодо е изключил присъствието на Путин.

Свързани новини

06.07.2022 17:27

Москва коментира участието на Путин в срещата на върха на Г-20

Видян 3958 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руският президент Владимир Путин възнамерява да участва в предстоящата среща на върха на лидерите на Г-20 в Индонезия, но начинът, по който ще го направи, ще зависи от ситуацията с пандемията Covid-19, съобщи руското външно министерство в сряда.

В изявление на руското външно министерство се казва, че то е получило покана от Индонезия, адресирана до Путин, и е изпратило предварително потвърждение, че той ще участва в срещата в Бали.

"Форматът на участието му подлежи на уточняване в зависимост от развитието на ситуацията в света и санитарно-епидемиологичната обстановка в Югоизточна Азия", допълват от министерството.


Миналата седмица италианският министър-председател заяви, че кабинетът на индонезийския президент Джоко Уидодо е изключил присъствието на Путин. "Президентът Уидодо го изключва. Той беше категоричен: няма да дойде", каза Драги, като предположи, че руският лидер ще се включи чрез видеовръзка.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 06.07.2022 21:38

    РУСИЯ ПУСКА ИСК СРЕЩУ САЩ ЗА ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО ЧРЕЗ ЗАРАЗЯВАНЕ! ТОВА Е ПОСТЪПИЛО В ХАГА! РУСИЯ ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, ЧЕ САЩ И ДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ СА ПРИЧИНИЛИ ПАНДЕМИЯТА! ЗАХАРОВА: ПРИЗОВАВАМЕ ООН ДА АРЕСТУВА ЗЕЛЕНСКИ, БИЛ ГЕЙТС И СОРОС ЗА ЗАРАЗЯВАНЕ НА СВЕТА И ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО! РУСИЯ ИМА ВСИЧКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ ПАНДЕМИЯТА Е БИЛА ПУСНАТА ОТ УКРАЙНА ПРЕЗ 2019 ГОДИНА! ПРИЗОВАВАМЕ И ХАГА ДА РЕАГИРА И ДА СТАРТИРА ДЕЛО ЗА ГЕНОЦИД! ТОВА ПРЕДАДЕ ТАСС ОРБАН: ПОДКРЕПЯМЕ РУСИЯ ЗА СВЕТОВНО ДЕЛО СРЕЩУ САЩ! ТЕ ЗАРАЗИХА СВЕТА! ВРЕМЕ Е ЗА ПРАВОСЪДИЕ! ИМА ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА И Е ВРЕМЕ ВИНОВНИТЕ ДА СИ ПОНЕСАТ НАКАЗАТЕЛНАТА ОТГОВОРНОСТ! ТОВА КАЗА ОРБАН ПРЕДИ МИНУТИ!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион