14.10.2015 15:48

Модернизирането на пазара Димитър Петков привлече повече инвестиции в района

Видян 2599 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като беше цялостно ремонтиран, пазарът Димитър Петков се превърна в най-предпочитаното място за софиянците. Той е традиционно квартално тържище, при което потокът от хора е целодневен. Пазарите Възраждане, които стопанисват обекта, са модернизирали както инженерната инфраструктура, така и местата за търговия и градската среда.


Реконструкцията е на стойност 1,5 млн. лв. и включва цялостното обновяване на над 80 обекта. Пространството е и с подновена канализация и разполага с енергоспестяващо осветление.


Обектът е много сигурен – разполага с денонощно видеонаблюдение и постоянна физическа охрана.  А новата пешеходна зона е достъпна и за хора с увреждания. Има кътчета за почивка, приятно кафене  и цветен фонтан.


 Пазарът Димитър Петков е разположен на площ от 4871 кв.м.  От Пазари Възраждане са се погрижили и за цялостното озеленяване на пространството и поставянето на нови пейки. Обектът разполага с  46 павилиона и 101 търговски маси.


Тържището предлага много български стоки, които идват директно от производителя. Има голямо разнообрази на стоки – от плодове и зеленчуци до храна за домашни любимци. Предлагат се и голямо разнообразие на екзотични цитруси, и цветя на много достъпни цени. Продуктите са с високо качество и могат да се намерят най-вкусните млечни и месни продукти.


Модернизирането на пазара дава и добри условия за развитие на малкия и средния бизнес в район Възраждане. Усилията са насочени към хората, които ежедневно допринасят за създаването на привлекателен образ на квартала.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни