Свързани новини

26.03.2021 17:24

Мним любим ощети жена с над 130 хил. лева

Видян 1523 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Прокуратурата в Разград повдигна обвинение на 34-годишен мъж, който дълго време заблуждавал жена с цел набавяне на имотна облага. Вредата, която той е нанесъл, се равнява на около 136 000 лева, съобщават от държавното обвинение.


В хода на разследването е установено, че обвиняемият заблудил потърпевшата, че имат сериозна връзка. Тя била поддържана чрез комуникация в интернет и по телефона в периода от март 2018 г. до май 2020 г. През това време Я.Я. многократно търсел финансова подкрепа от своята жертва, като използвал различни причини за затруднението си – адвокатски хонорари, подготовка на документи, съдебни разноски и др. Жената изпращала на любимия си пари, златни накити и други вещи на обща стойност около 136 000 лева. Средствата били превеждани по банков път, по пощата и през различни финансови институции. Бижутата пък били предадени лично на мъж, представил се за адвокат на обвиняемия.


Работата по доказване и документиране на извършеното престъпление продължава. С постановление на наблюдаващ прокурор от Районната прокуратура в Разград Я.Я. е задържан за срок до 72 часа. Престои да бъде внесено искане до Районния съд в града за налагане на най-тежката мярка за неотклонение - „задържане под стража”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв