Млада жена от Велико Търново шокира потребителите на популярната платформа "ТикТок" с живо излъчване, в което прави опит за самоубийство, съобщи местното издание "Борба".

Свързани новини

01.02.2023 09:28

Млада търновка опита да се самоубие на живо в ТикТок

Видян 1212 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Млада жена от Велико Търново шокира потребителите на популярната платформа "ТикТок" с живо излъчване, в което прави опит за самоубийство, съобщи местното издание "Борба".

В лайф тя показва как приема голямо количество хапчета и алкохол и твърди, че смята да скочи от осмия етаж. Хора от цялата страна наблюдават клипа и пишат коментари с надеждата да я вразумят. В един момент търновката изчезва от прякото излъчване и момиче от Варна подава сигнал на телефон 112.

Случаят е от неделя вечерта и се развива в дома на жената в търновския квартал "Колю Фичето". Екип на Центъра за спешна помощ в старата столица и полицията дълго време се лута, докато открие местоположението на младата жена. Причина за това е фактът, че момичето, което уведомило за драмата, не знаело с точност адреса й.

В крайна сметка медиците транспортират пациентката до Спешно отделение на МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов", преди състоянието й да се влоши, и там става ясно, че е погълнала 20 таблетки от медикамент за диабетици и алкохол. Извършени са необходимите манипулации и след това е изпратена към Центъра за психично здраве.

Причината за опита за самоубийство е любовна мъка в резултат на измама. Жената се запознала с мъж по интернет и получила обещания за щастлива връзка. Оказало се обаче, че човекът е мошеник, тъй като поискал от нея 2500 лв., защото е в затруднение. Обещал в знак на благодарност да й изпрати колет с пръстен, рокля и други подаръци. Тя се подлъгала и пратила сумата. Времето минавало, но пратката от виртуалния й приятел така и не пристигала.

Търновката има близо 3700 последователи в ТикТок, с които споделила историята си. Благодарение на тях, осъзнала, че е станала жертва на измамна схема, не могла да понесе реалността и посегнала на живота си.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби