Свързани новини

09.07.2013 12:46

Митрополит Кирил се удавил на необезопасен плаж, бил отличен плувец

Видян 1394 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От години в района на местността “Траката” край Варна не се поддържа медицински пост. Това каза д-р Иван Иванов, управител на ДКЦ-1 “Света Клементина” и шеф на екипите, отговарящи за медицинското обслужване по варненските плажове.По думите му, постове с медици, оказващи спешна помощ на плажуващите се поддържат във Варна, “Аспарухово”, “Кабакум”, курортните комплекси “Златни пясъци” и “Свети Свети Константин и Елена”. През почивните дни и от началото на седмицата по плажовете в региона няма регистрирани инциденти, добави д-р Иванов.


Варненският митрополит Кирил е бил силен плувец. Свидетелство за това е фактът, че днес около 8 часа сутринта той влязъл в морето с плавници, а безжизненото му тяло по-късно било забелязано далеч от брега. Самият Кирил нееднократно е скромничил с обяснения, че е не е чак толкова добър плувец. Фактите обаче говорят обратното. От няколко години той не само сече вълните, а и практикува професионално гмуркане. На фона на това първоначалната информация за удавяне е повече от странна.

Очевидци, които сутринта също са били в района на Траката, свидетелстват пред БЛИЦ, че Кирил Варненски пристигнал сам на плажа. Сложил плавниците и се спуснал навътре в морето. Малко след това безжизненото му тяло било забелязано на повърхността на водата.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

козирог