Наричаха го "Предимно безобиден"

Свързани новини

12.02.2024 14:55

Мистерията Наричаха го "Предимно безобиден" вече в HBO Max

Видян 450 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Документалният Max Original филм „Наричаха го „Предимно безобиден“ от Investigation Discovery е вече наличен в HBO Max. Неидентифициран мъж е открит мъртъв във Флорида в палатката си, заобиколен от храна и пари, но не и лична карта. В задънена улица, властите публикуват скица с надеждата някой да го разпознае. Множество туристи се обаждат и твърдят, че са срещнали мъжа. Има само един проблем – той на никого не е споменал името си.


Ще отнеме две години, хиляди отдадени интернет детективи и чудо на науката, за да го идентифицират, а след това истинските проблеми ще започнат. Ориентиран към героите с нотки на класически криминален жанр, „Наричаха го „Предимно безобиден“ е филм за намирането на себе си, когато търсим някой друг. Световната премиера на „Наричаха го „Предимно безобиден“ се състоя на международния филмов фестивал в Хамптънс, а друга забележителна изява бележи на фестивала Miami GEMS.


Документалният филм също е едно от осемте заглавия, избрани за първото издание на филмовия фестивал Jackson Hole. Джейсън Сарланис, президент на ID, TNT, TBS, TruTV и HLN, каза: „Наричаха го „Предимно безобиден“ е завладяваща мистерия около самоличността на неизвестния мъж, открит мъртъв в блатата на Флорида, и легиона от посветени фенове на истинската престъпност, които смятат за своя мисия да разрешат случая. Но междуличностната драма, която избухва сред тези интернет детективи, става също толкова завладяваща, колкото и самата мистерия.“ „Бях привлечена от тази история поради потенциала ѝ да ни помогне да мислим по-задълбочено за това какво означава да живееш в дигиталната ера.“, споделя режисьорът, изпълнителен продуцент, носителката на Emmy® Патриша Е. Гилеспи.


„Надявам се, че сме направили филм, който успява да почете гражданите детективи, които работиха неуморно, за да идентифицират г-н „Предимно безобиден“, като същевременно насърчава публиката да се включи в проблема с неидентифицираните лица.“ Документалният филм е продуциран от Anchor Entertainment за ID.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Новите запознанства ще са леко странни

Новите запознанства ще са леко странни. Ще започнат