За представителите на медиите е предвидена  пресконференция, която ще се проведе от 15:30 часа в хотел „Интернационал“ – к.к. „Златни пясъци“.

Свързани новини

08.06.2022 11:06

Министрите Проданов и Генчовска ще открият летен туристически сезон 2022

Видян 980 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



На 11 юни (събота) министърът на външните работи Теодора Гeнчовска и министърът на туризма Христо Проданов символично ще открият летен туристически сезон 2022 в курортен комплекс  "Златни пясъци".
        



От 14.00 часа на крайбрежната алея в курортен комплекс "Златни пясъци" ще се състои символично откриване. В рамките на събитието ще се проведе и тържествена церемония по повод 65-годишнината от създаването на курорта.




За представителите на медиите е предвидена  пресконференция, която ще се проведе от 15:30 часа в хотел „Интернационал“ – к.к. „Златни пясъци“.




По покана на министъра на външните работи Теодора Гeнчовска и министъра на туризма Христо Проданов, над 30 ръководители на дипломатически мисии, акредитирани в Република България, ще посетят Черноморието на опознавателна визита, за да се запознаят с туристическия потенциал на страната ни.  




По време на посещението двамата министри и представителите на дипломатическия корпус в България ще участват в конференции, посветени на 65-годишнината от създаването на морския курорт и честването на 20 години от основаването на Съюза на хотелиерите в „Златни пясъци“. В програмата на събитието е включено посещение на ръководителите на дипломатически мисии и в град Варна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

рак