Свързани новини

09.07.2013 12:49

Милионер живее като клошар в луксозния квартал Хиподрума

Видян 2330 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Милионер живее като клошар с един хляб на седмица и половина и се радва на парче кашкавал. Куриозното е, че мъжът е собственик на цял блок в баровския квартал “Хиподрума”, който струва близо 2 млн. лева.Историята на 80-годишния пенсионер Любен Божинов е публикувана във в. “Телеграф”. Възрастният мъж разказва, че живее като клошар – рови по кофите и разчита на подаяния. Пенсията му е 180 лева, а тази на съпругата му – 200, но повечето й пари отивали по болници.


Любен Божинов се пенсионирал като военен, навремето поправял зенитни оръдия.


Дядото става собственик на кооперацията след серия от перипетии и фалити на строителни работници. Собствениците на апартаменти постепенно отказали да си търсят правата и така Любен Божинов останал сам в новопостроения блок. С течение на времето той успял да напълни с боклуци пространството от първия до последния етаж. На практика цялата сграда била превърната в кофа за боклук.


Кооперацията все още нямала акт 16. Преди време дал 14 хиляди евро на свой познат, за да я узакони, но той го завлякъл с парите.


Самият имот е оценен на 2 млн. лева и то по най-ниските тарифи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.