02.11.2015 12:34

Миков: Това е тежка загуба за БСП

Видян 1362 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 “Резултатът от втория тур очертава, че БСП има кметове в 60 общини без нито един областен град. Не може да има друга оценка, освен, че това е тежка загуба, която обаче не кореспондира с внушенията за заличаването на БСП от политическата карта на страната". Това заяви лидерът на БСП лява България Михаил Миков на пресконференция след балотажа. След тези избори се формира парична демокрация в България. Основната й политическа платформа е разпределянето на пари. Демократичните устои са заплашени. БСП на тези избори участва честно, но все още не можем да стигнем до широк кръг граждани, каза още Миков. Съчувствам на тези които, гласуваха поради страх, благодаря на членовете и симпатизантите на БСП, на кандидатите за кметове и общински съветници, които искрено участваха в тази кампания, добави лидерът на левицата.


Миков поздрави победителите в тези избори. Каза, че не желае да коментира оставката си, а ще бъде отнесена като тема в предстоящия националния съвет, който ще се състои след две седмици.


„Днес присъстващите членове на ръководството заявиха категорично, че предоставят своите оставки... Аз им казах, че въпросът не е за техните оставки, а за моята. Към момента този въпрос няма да го коментирам тук, а ще го поставя пред НС”, поясни Миков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

близнаци