Свързани новини

11.11.2009 11:59

Миков: Оста Борисов-Костов-Сидеров се радикализира

Видян 1501 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С влошаването на социално-икономическата обстановка се наблюдава радикализация на Тройната ос – Борисов-Костов-Сидеров. Това заяви заместник-председателят на Коалиция за България и бивш вътрешен министър Михаил Миков, цитиран от БГНЕС.


Тази радикализация се изразява със затваряне на всяко различно мнение, независимо откъде идва то, допълни Миков. Парадоксът е, че това се случва около 10 ноември, каза още той. „Ние сгрешихме когато казахме, че гласувайки за Бойко, получаваш Костов – пропуснахме да добавим Сидеров“, заяви Миков. Относно искането за импийчмънт на държавния глава, бившият вътрешен министър заяви, че се изпробва натиск върху президента. По думите му, сделката със Саддам Хюсеин и петрола, която се използва като предлог толкова време, е от преди мандата на държавния глава. Тази сделка не може да бъде основание за импийчмънт, държавният глава е избран два пъти с пряк вот на народа, заяви още Михаил Миков. Според него сегашното правителство иска мълчалив президент и мълчаливи медии. На въпрос какво очаква да се случи в медиите, Миков отговори с думите: „Подстригване на независимите регулатори, подстригване на съдебната система, която също трябва покорно да козирува и изпълнява“. Според Миков крайната цел на правителството е подчиняване на всичко.
Относно въпроса с българските посланици в Турция и САЩ зам.-председателят на КБ коментира, че конституционната процедура на отношенията с президента не е спазена, с цел провокация. Миков попита защо правителството е отказало съдебно сътрудничество на сръбския съд, където премиерът Борисов трябваше да свидетелства по делото за Сретен Йосич.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак