Свързани новини

06.02.2009 11:50

Миков: "50 % увеличение на заплатите в МВР - невъзможно!"

Видян 1715 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

50 % увеличение на заплатите в МВР е невъзможно в условие на финансова криза, съкращение в частния сектор и замразяване на заплатите". Това каза днес министърът на вътрешните работи Михаил Миков, след като направи първа копка за строеж на новата сграда на 3 РПУ в София, заедно с премиера Сергей Станишев, предаде БГНЕС.


На въпрос какъв е реалният процент на който биха могли да се увеличат заплатите на полицаите, Миков каза, че не се ангажира да посочи проценти. Относно не явяването на Златомир Иванов - Баретата в съда, той коментира, че издирването е в сила все още и че обвиняемият трябва да се яви за провеждане на следствените работи, без значение дали това ще бъде заради призовката или заради издирването. Миков отказа да сподели информация за хода на издирването с думите "не е добре някои от вътрешното министерство, още по-малко пък министърът да разказват пред медиите подобни неща". Той увери обаче, че работата между МВР, прокуратурата и ДАНС дава резултат, който скоро ще се материализира в обвинителни актове. По повод новата практика на прокуратурата да "кани" престъпниците, Миков бе лаконичен, като определи това "като избор на подход". Относно смъртта на Николай Куцаров и хода на разследването, Миков заяви, че няма допълнителна информация. Той допълни още, че не е редно МВР да се разследва само и за случая трябва да бъдат питани прокуратурата и следствието. Относно издирването на Златко Баретата, министърът заяви, че има хиляди лица, които се издирват и случая с Златомир Иванов е прецедент.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей