Добрите примери в женското лидерство и предприемачество ще бъдат отличени от Международният форум Women Leaders Awards 2024, който ще се проведе на 1 март 2024 г. в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia.

Свързани новини

09.01.2024 11:51

Международен форум ще отличи жените лидери в София

Видян 1155 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Добрите примери в женското лидерство и предприемачество ще бъдат отличени от Международният форум Women Leaders Awards 2024, който ще се проведе на 1 март 2024 г. в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia.


Събитието е вдъхновено от основните ценности на Европейския съюз за равенство и борба с дискриминацията, съобщават организаторите от международната платформа за сътрудничество - GLOBAL LEADERS.   
Равенството между жените и мъжете е основна ценност на Европейския съюз за установяване на принципа на равно заплащане за равен труд. ЕС продължава да се бори с дискриминацията, основана на пола, и днес Европа е едно от най-безопасните и най-справедливите места за жените в световен мащаб.


Въпреки това борбата и защитата на правата на жените са все така необходими. Макар че жените в Европа следва да се ползват с равенство, възможности за реализация и безопасност, за прекалено много жени тези права трябва тепърва да се превърнат в реалност. Статистиката сочи, че жените не са представени в достатъчна степен на ръководни позиции в политиката и бизнеса и все още печелят средно 16 % по-малко от мъжете в ЕС. Основаните на пола насилие и тормоз продължават да бъдат широко разпространени.


Партньори на събитието са Зонта Клуб Интернешънъл, Българската Търговско-Промишлена Палата, Българо-Италианския Бизнес Клуб, Българо-Македонската Търговско промишлена Палата, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Гръцката Търговска камара в Солун и други.


Наградите обхващат голямо разнообразие от значими за общественото развитие дейности - женско лидерство в бизнеса, централна и местна власт, култура, образование, спорт и женско предприемачество.


Партньорите на събитието предоставят на организаторите номинациите във всяка категория, а призьорите ще бъдат обявени по време на официалната церемония.


Съорганизаторите на церемонията -агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън ПР, са с опит в създаването на мащабни международни събития за популяризиране на най-добрите практики в бизнеса, туризма, строителството, медицината и медиите.


Дипломати, депутати, министри, кметове, браншови организации, международни лидери на женски организации и журналисти ще са гости на женския форум.
Над 20000 гости през годините са посетили нашите събития, създали положителната репутация, която се утвърждава с всяка изминала година.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

лъв