Свързани новини

23.05.2014 14:15

Мерджанов: Да провеждаш сега заседание за вот на недоверие си е върла спекулация

Видян 1120 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В последния ден на предизборната кампания да провеждаш заседание за вот на недоверие си е върла спекулация. Това, което ГЕРБ не направиха по време на цялата предизборна кампания, бягайки от всякакъв сериозен дебат по сериозните европейски теми, си е техен политически и партиен проблем. Нашето разбиране, че вот на недоверие трябва да се проведе в спокойна парламентарна обстановка. Това заяви Атанас Мерджанов, зам.-председател на ПГ на КБ, пред журналисти в парламента. Той обясни, че ако ГЕРБ са държали на този сериозен вот е имало възможност да го внесат много по-рано, а не в последния момент, „за да може да се стиковат нещата така, че дебатите да бъдат в петък“. Мерджанов припомни, че за 25 години демократична традиция винаги последният ден на предизборната кампания е свързан със закриване на кампания. „Това е и причината много от колегите от КБ да отсъстват, защото това е водещото и ангажиментът на всеки един от тях. По отношение на подкрепата това е поредната спекулация на Борисов. Имаше представители от ръководството, приемете го и като уважение към правилника на организацията и дейността на НС“, заключи Атанас Мерджанов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.