27.12.2012 12:30

Мъжът, който блъсна Анета в метрото, вероятно е психично болен

Видян 1546 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

48-годишната Анета К, която бе нападната на Коледа и хвърлена върху релсите в метростанция "Люлин" е извадила невероятен късмет и в момента състоянието й е стабилно. 32-годишният Асен, който блъсна жената пред приближаваща мотриса имал психични отклонения. На Чолов вече му е направена психиатрична експертиза, която обаче така и не отговорила категорично на въпросите дали е вменяем. Затова ще бъде изпратен втори път на психиатри, казаха разследващи от 9-то РПУ.


След предполагаемия опит за убийство чакащите на спирката хора спънали Асен Чолов и така той бил арестуван, съобщава “Телеграф”. Вчера версията за опит за обир отпадна. Оказало се, че той просто си е търсел случайна жертва, която да бутне на релсите.


За щастие машинистът успял навреме да види Анета и да спре. После той пръв се обадил на 112. Жената е с фрактура на гръдния кош. Разминала се на косъм със смъртта, след като не докоснала релсите с високо напрежение. Тя е чакала метрото, за да отиде на работа. Анета е готвачка.


Досега Чолов не е бил арестуван. Няма досие, няма и регистрации, нито пък се води на отчет в някой психодиспансер. Според свидетелите, той се държал неадекватно и крещял. Предстои проверка и дали не е употребявал наркотици.


Жертвата ще бъде разпитана още един път, след което ще се прецени какво обвинение да се повдигне на Чолов.


 


Състоянието на постарадалата Анета К. е стабилно, съобщиха от “Пирогов”. Тя е извадила истински късмет, че не е било засегната от електрическата мрежа на мотриса, както и че машинистът успял да спре машината на време. Пострадалата е била върху релсите, на 10 м навътре под мотрисата.


В късния следобед на Коледа Асен блъсна Анета върху релсите на метростанция “Люлин”. Вероятно неговата цел е била да открадне чантата на жената, това предположи директорът на СДВР комисар Валери Йорданов. Тази версия по-късно бе отхвърлена.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец