Свързани новини

03.07.2013 11:56

Мъж заклал момиче заради несподелена любов

Видян 1850 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заради несподелена любов Джалил е убил 19-годишната русенка Пламена Стефанова и после се е самоубил. Това е една от основните версии на полицаите, които разследват кървавата драма. Девойката не отговаряла на чувствата му, защото имала сериозен приятел, в когото била лудо влюбена. За да си отмъсти за съпротивата й, 32-годишният мъж я завлякъл в дома си в Русе, където я пребил, гаврил се с нея и после я заклал с нож. Малко след това, осъзнавайки какво е сторил, се обесил, съобщава "Монитор".


Жестоката драма разтърси дунавския град на 30 юни. В дъждовния неделен ден полицаите открили в малката къщичка на бул. „Липник“ 65 А два трупа. Обезобразена и окървавена, Пламена лежала безжизнена в една от стаите, а в мазето бил намерен увиснал на въже Джалил Джалилов.

Разследващите тръгнали да търсят момичето, след като в 1,34 часа след полунощ в неделя приятелят й - 26-годишният Калин Ф., се обадил разтревожен на тел. 112. Младежът разказал, че Пламена му е позвънила, изпищяла силно в телефонната слушалка и после връзката прекъснала. След разпит на няколко души полицаите се озовали пред къщата на Джалил.

„В събота дъщеря ми излезе към 12 часа и се прибра вкъщи към 22 часа. Калин я изпрати до блока ни. Пламена разказа, че цял ден е била с него и с тяхна компания из града. Беше в изключително настроение, сияеше от щастие, кой можеше да предположи, че
часове след това ще е мъртва, разказва почернената майка на момичето – Веска. След трагичната вест жената, а и семейството й изпитваха нужда да си поговорят с някого за Пламена.

Девойката завършила миналата година паралелка по екскурзоводство в Професионалната гимназия по туризъм „Иван П. Павлов“ в Русе. Направили хубав бал, била много красива абитуриентка, а и любовта й с Калин, с когото вече били гаджета, я правела още по-лъчезарна. През ноември тази година щяла да навърши 20 години и близо 3 години откакто е с Калин. Въпреки че била много талантлива –
рисувала прекрасно с лявата си ръка и пишела нежни стихове, не продължила образованието си, а започнала да си търси работа. След две седмици очаквала да й се обадят с положителен отговор от русенско предприятие.

„След като се прибра към 22 часа, седнахме да вечеряме заедно с баба й и с брат й. Баща й не си беше вкъщи по това време, беше извън града”, продължава разказа си Веска, която работи във вестникарска будка, недалеч от дома им в квартал „Родина”. Жената била уморена и около полунощ легнала да спи. Пламена си сложила пижамата и останала с 23-годишния си брат Димитър в тяхната стая да гледат филм. Изгасили лампите в 0,20 часа след полунощ. Баба им станала да провери заключена ли е вратата и легнала и тя.

Никой не усетил как след това Пламена е излязла от апартамента на петия етаж. Според версията на близките й, които са разговаряли с Калин, Пламена се е уговорила с него да се срещнат отново. През целия ден били с компания и сега искала да се видят само двамата. Според Веска Калин, който бил по това време в центъра на Русе с приятел, е предложил на Пламена да я вземе от дома й, но тя не се страхувала от тъмното и тръгнала сама

Обадила му се, когато вече била пред магазина на „Практикер“, недалеч от дома на Джалил. По това време Калин бил с приятеля си съвсем наблизо – до кръговото кръстовище край полицията. Близките на Пламена предполагат, че в този район тя е срещнала убиеца си и е изпищяла в слушалката, след което телефонът й е замлъкнал. След като чул писъка й, Калин се опитал неколкократно да се свърже с Пламена, но джиесемът не отговарял. После потърсил помощ чрез тел. 112. Щом се прибрал, пуснал снимка на любимата си от абитуриентския й бал в сайта „Липсва“ и посочил, че Пламена е изчезнала на 29 юни.

„Никога не ни е споменавала за мъж, който се казва Джалил. Чухме името му в деня на трагичната вест. После разбрахме, че е споделила с приятелка, че този човек два пъти я е притискал да имат по-близки отношения, но тя е отказвала, защото е обичала Калин”, обяснява Веска. Не е ясно дали Пламена е разговаряла с Джалил в нощта на трагедията, или са се срещнали случайно. Това ще стане известно, след като се проследят разговорите на момичето от мобилния й телефон.


снимка: Блиц



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.