Арест

Свързани новини

13.06.2023 13:27

Мъж от Варна отвлече приятелката си и я заплаши с убийство

Видян 853 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Задържаха мъж, отвлякъл приятелката си. Той отправил към нея и заплахи за убийство, съобщават от Апелативен съд - Варна. Случаят е от 31 май, потърпевшата не веднъж е подавала жалби срещу мъжа, с кого съжителства. Наказателни производства не са образувани, защото тя е оттегляла жалбите си. Спрямо мъжа са били издавани ограничителни заповеди по Закона за закрила от домашно насилие, твърди прокуратурата.

Николай А. има три криминални регистрации. От автомобила на обвиняемия са иззети три вида оръжия. Адвокатът на Николай е поискал по-лека мярка, тъй като по думите му няма опасност от укриване. Защитата е изтъкнала, че мъжът има дете с пострадалата и именно той се грижи за финансовата му издръжка, посочва защитата.

Представителят на Апелативната прокуратура счита, че основният риск е обвиняемият да извърши престъпление спрямо пострадалата. Тя е подавала 11 жалби срещу него. Николай А. има три криминални регистрации.

От автомобила на обвиняемия са иззети три вида оръжия. Липсата на предходна съдимост не опровергава опасността от извършване на престъпление, защото има данни за неправомерни действия по отношения на жената в предишни години. Освен от престъпление, реална е опасността и от укриване. Обвиняемият е продал жилището си, не живее със съжителката си и не е ясно къде е пребивавал до задържането си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

дева