Свързани новини

30.10.2013 11:59

Мъж и жена си направили деца, за да ги изнасилват

Видян 1907 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Майка от американския щат Флорида е осъдена на 54 години лишаване от свобода, след като се призна за виновна, че е изнасилвала собствените си деца заедно със съпруга си, който е награден с ордена „Пурпурно сърце“ за храброст по време на военни действия. 29-годишната Сара Адлета бе обвинена в сексуално експлоатация на малолетни. Нейният съпруг и морски пехотинец в оставка Джонатан Адлета бе признат за виновен миналия месец и ще лежи в затвора 10 години.


25-годишният опозорен морски пехотинец е бил почитател на „секса на тати с дъщеричката“, стана ясно от материалите по делото срещу него, състояло се в Орландо, щата Флорида. Джонатан Адлета е казал на Сара, когато тя е била бременна, че ще се ожени за нея, само ако тя се съгласи той да насилва тяхната дъщеря, като от нея се очаквало тя да прави същото със сина им, пише „Орландо Сентинел“.


Дори и след развода на двойката, кошмарът за децата не приключил. Майката отишла да живее в Орландо с децата, но бившият й съпруг я убедил да му позволи да продължи секс гаврите по Скайп. Тя също водила дъщеря си от време на време при бившия си в Оклахома, за да може той да се наслаждава на плътта й.


По време на слушането срещу Адлета в понеделник, психологът Черилин Пийтри свидетелства, че по-малката дъщеря на семейството е демонстрирала толкова притеснително сексуално поведение, че тя е трябвало да бъде отведена от приемното семейство, което се грижело за момичето след ареста на родителите й. Момичето, което тогава е било само на 4 г., е с умствено развитие на 18-месечно дете, била е недохранена. Детето дори не е било научено как да ходи до тоалетната.


В съдебната зала бащата на Сара в емоционална реч призова заседателите да осъдят дъщеря му на колкото се може повече затвор. Той подчерта, че е „необходима справедливост“. На свой ред 29-годишната майка-изрод поиска милост, казвайки на съдията, че тя е била манипулирана от бившия съпруг. Защитата се надяваше тя да бъде осъдена на 27 години, но Сара получи две присъди по 27 г.


Изнасилванията на малкото момиченце започнали веднага след раждането й през март 2009 г. Двойката сключила брак през следващата година. Сара Адлета направи отчаян опит да предизвика съжаление в съдебната зала, казвайки, че се съгласила с гаврите, защото била лудо влюбена в Адлета и имала нужда от неговата финансова подкрепа.


За изнасилванията на децата ФБР научило, едва когато майката изпратила на мъж в северна Каролина снимки, на които тя е гола в компанията на децата и прави секс с тях. Снимките, според собствените й показания, тя изпратила на Арън Диксън, за да може той да им се наслаждава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

водолей