Свързани новини

27.06.2013 12:54

Масиран инфаркт уби 3-месечното бебе от Благоевград

Видян 1750 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Комисия от трима лекари оглавявана от д-р И. Седлоева от Регионалната здравна инспекция започна проверка на случая със смъртта на 3 - месечното момченце, което издъхна вчера по време на имунизация в кабинета на семейния лекар д-р Райна Коричкова. Преди около час становище за случилото пред комисията е дала д-р Коричкова. Д-р Кр. Аврамов и д-р Христов, направили аутопсията, са категорични, че причината за смъртта не е ваксината, а масиран инфаркт вследствие на разрастнала се туморна маса на аортата на сърцето, предаде Блиц.


"Въпрос на време е било това да се случи. При загуба на енергия, при плач, глад би могъл да настъпи инфаркт", каза пред Struma.com д-р Коричкова. Както съобщихме вчера детето е имало тумор още при раждането си. Направена е операция на 20-ия ден и лекарите в София са уверили родителите, че с възрастта туморът ще намалее. Рискът явно е бил подценен, коментираха местни лекари.След около седмица комисията от РЗИ в Благоевград ще излезе с окончателно становище.

Но резултатите от аутопсията оневиняват благоевградската лекарка д-р Коричкова, която вчера бе разкъсана от обвинения, че причината за смъртта на детето е направената ваксина. Важно е да се знае, че ваксината не е била вкарана в организма на момченцето, то се разплакало при убождането, от напъването за секунди туморната маса е предизвикала инфаркта. Освен това дори и да е вкарана ваксина, то тя представлява мъртви бактерии, които не биха могли да се задействат така скоростно и да има такава реакция за детенцето.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог